Lax med pesto och parmesan.

Lax, pesto, parmesan och färsk pasta. Kan det bli bättre? Skulle inte tro det!
 
I lördags efter Tjejvasan bjöd Josefine på en så god laxrätt. Jag har längtat efter att få känna smaken av denna rätt sedan dess, ikväll kunde jag inte hålla mig!
 
En lätt rätt, men ack så god!
 
 
 
 
4-6 laxfiléer (jag gillar mycket sås så jag tog bara 4)
2 burkar lätt creme fraiche
1 burk pesto ca 170-200 gram (eller gör egen pesto)
En god parmesan
Färsk pasta
 
Sätt ugnen på 225 grader. Lägg tinade laxfiléer i en ugnsfast form. 
Blanda creme fraiche med peston.
Bred röran över laxen, riv över valfri mängd parmesan. Skjuts in i ugnen ca 20-30 minuter.
Kolla att laxen är färdig. Servera med nykokt pasta och riven parmesan!
 

Kommentera här: