2011.

Vi är nu på årets första dag. Tänkte försöka summera 2011.

Januari.
Denna, årets första månad hände det nog inte så mycket. Vintern hade tagit sitt grepp om Sverige ordentligt. Jag och N köpte oss en varsin iPhone och livet blev lite roligare. Fördrev tiden med jobb, matlagning och några biobesök!

Februari.
Började februari med att vara sjuk. Bästa frisören Martina ändrade hårfärgen på mig. Det var schlagerfest med utgång. Vi funderade på hur vi lätt och enkelt skulle kunna förändra badrummet. Lite bakande blev det också.


Mars.
Pappa fyllde år. Jag åkte till Vemdalen med jobbet på skidresa. Vi stördes i tid och otid av renoveringar i grannlägenheterna. Vi åkte tillsamman med 2 vänner till Sunne för att titta på Eldkvarn. Bakade kanelbullar och skaffade nya glasögon. Målade om i sovrum och badrummet.April.
Det var mycket på jobbet. Jag började fundera på en ny tatuering. Jag började sy lite. Syster fyllde år. Det var lite partaj och det var lite glassväder.

Maj.
Min månad, jag fyllde år. Bjöd familj och vänner på buffé. Bloggarkivet är tomt. Jag ändrade frisyr och färg på nytt. Vi hade sommarfest med jobbet. Träffade liten bebis och bakade gigantiska maränger. Var i Göteborg (Särö) med Akar på Frakturdagarna. Jag gjorde ny tatuering.

Juni.
Jag åkte till Kreta med 2 kompisar och hade en riktig slapparvecka. Niklas fyllde år och och jag gjorde både jordgubbstårta och smörgåstårta. Midsommar firades. Vi grillade en del och hängde på uteplatsen.Juli.
Hade trevlig vinkväll med några kollegor. Vi avslutade månaden med semester. Jag köpte en ny kamera och Niklas var på Kreta. Blev av med cykeln för femte gången... Blev ännu ljusare i håret. Hängde en dag på sjön.

Augusti.

Fortsatte semestern. Drack godaste Mojiton i Göteborg. Åkte AtmosFear. Hade studiedag och var på föreläsning av Tomas Fogdö. Kom inte in på vidareutbildningen jag hade sökt. Sökte nytt jobb som jag fick men sen tackade nej till. Moster gifte sig i trädgården hemma hos mamma och pappa. Såg Bridesmade med ett gäng goá kollegor.
September.
Skaffade mig en coach och började träna. Firade 2 år med Niklas. Shoppade skor. Såg Jägarna 2. Höstpyntade lägenheten. Var på drinkkväll och fastnade för Wordfeud. Började blogga från mobilen.Oktober.
Gick halvt om halvt in i väggen och var sjukskriven 1 vecka. Plockade svamp i massor och bakade coola muffins. Rensade i garderoben och gjorde några konstateranden. Bakade som vanligt en del. Vädret var rätt dimmigt.

image description

image description

image description

November.

Köpte biljetter till The Boss. Bakade grymmaste lussebullarna. Jobbade mina sista nätter. Var till Tallinn en sväng. Var på ortopedfest. Drömde mig tillbaka till Thailand (1 år sedan vi var där). Fick fina blommor och tillagade lyxfisk.

image description

image description


image description

December.
Julmånaden där julkänslan inte riktigt ville infinna sig pga bristen på snö. Gjorde julgodis och pyntade granen. Satte upp insynsskydd. Sökte nytt jobb (väntar fortfarande svar). Firade julen på jobbet och nyåret i Östhammar. En nära vän fick barn.

image description

image description


image description

Det var 2011. Hoppas att 2012 fortsätter i samma anda!