Igen och igen.

 
Åkte ut till Östhammar igår. Efter middagen fick jag med mamma till elljusspåret för lite skidåkning. Premiär för henne och årets andra åk för mig.
5 km skrapade jag ihop och klarade backarna utan att drutta på ändan. Lite halvläskigt ändå att åka när det är mörkt (jodå, det finns belysning) man ser inte riktigt hur spåren går!
 
 
Imorse efter frukost var jag ut på en runda till, denna gång blev det ca 8 km. Denna gång i dagsljus! Ena slingan jag åkte gick genom skog och över åkrar, så det var ganska flack åkning och jag måste nog säga att det är den som är jobbigast, men får liksom inte så mycket gratis! Andra slingan jag åkte var det "riktiga" elljusspåret och där går det både upp och ner!
Totalt hitills i år har jag fått ihop ca 2,3 mil, snart ikapp förra årets åkning innan Tjejvasan som bara blev ca 3 mil...
 
 
Nu på kvällen har det varit 70-årskalas för mormor, med en massa mat och godsaker! Vår present till henne var att ordna festen och all mat, det var uppskattat av både henne och hennes gäster!
 
 
Blir en tidig sänggång idag, imorgon är det skidåkning igen! Lika bra att passa på när vädret tillåter!
 
So long!