Härlig söndag!

Trots att jag vaknade 6.30 i morse har dagen var härligt skön!

Tänkte först bara lata mig igenom dagen men tog ett litet mognare beslut. Bytte gardiner och städade, bytte ut lite ljuslyktor också. Skönt att strosa runt själv i sin egen takt här hemma.

Har en liten men naggande god samling av Iittalas Kiwi-ljuslyktor och skulle inte tacka nej till fler! Tycker att dom är så fina!
Ofta på söndagarna har jag ingen större lust att stå vid spisen i flera timmar men idag kändes det helt ok. Det blev Baconlindad kycklingfilé, pepparsås, morötter och potatis i ugn och en fräsch sallad till!Har saknat salt och pepparkar som man kan ha stå på bordet. Gick in på Lagerhaus idag, hittade ett sött set!
Middag för två!

Nu ska jag titta klart på Solsidan och sen har Niklas hyrt någon skräckfilm...

Bio!

Har varit på bio ikväll, en bio som egentligen skulle ha varit en promenad men som blev ett biobesök för att vädret inte riktigt är det trevligaste.

Filmen vi såg heter The Town, måste säga att den var riktigt bra! Den hade allt, intriger, spänning, romantik, sorg. Se den!

Ett litet minus dock är att nu har jag varit på bio 2 gånger på ca 1 vecka. Båda gånger har det blivit ett avbrott i filmen, nu senaste tog det säkert 10 min innan den gick igång igen och självklart blir stoppet när det är som mest spännande... Shame on you Filmstaden!

Blandad kompott!


Julen har åkt ut och tulpaner har flyttat in. Fönstret i vardagsrummet har även fått lite nya blommor! Det är dock lite för mörkt nu för att visa det. Kanske att jag lägger upp lite bilder på lägenheten någon dag oxå!

För övrigt så ska jag jobba inatt, natt 2 av 2. Går därför på lite sparlåga nu, man orkar inte göra så mycket annat när man sover halva dagarna ;)

Jag och Niklas har bestämt oss för att försöka börja äta lite nyttigare och börja motionera mera. Igår testade vi ett nytt, lite nyttigare recept Senapsfärsbiffar med rotfrukter! Mycket gott! Jag rekommenderar det ;)