Vin- och grillkväll.

Igår var vi några kollegor som träffades hemma hos mig för att grilla och dricka lite vin! Super trevligt hade vi, här kommer lite bilder!

Dukade ute på altanen, i sommarvärmen!

Somrigt och fint!

Lite tilltugg innan maten.


Läskande gott!


Lite vin, lite sprite och lite hallon!


Grillat är gott!


Mumsig sallad!


Mörka sommarkvällar är det mysigt med tända ljus!

Vi satt ute till strax innan tolv, det var jätteskönt, inte ens speciellt kyligt! Vi hade trevligt, åt gott, drack gott, pratade och skrattade mycket!

Nu ska jag snart åka till Arlanda och hämta Niklas! :)
Trevlig helg på er!


Lite lek...

Lekte lite med kameran idag,Ett glasunderlägg, nytt i samlingen!Enkel plastblomma från IKEA, står i köksfönstret!Kakor som jag bakade i helgen, i en burk fyndad på Citygross!
Receptet på kakorna går att hitta i boken Söta saker.Min vattenkokare som jag fick i födelsedagspresent av syster, svåger och kompisar.Mera kakor! :)

Dags att sova nu. Jobbar tidigt i morgon sen blir det ju lite festligheter på kvällen, bara hoppas på att vädret håller i sig, vi ska nämligen grilla.

God Natt!

Förberedelser...

Har en smarrig sak står i kylen just nu, fast det är bara halva som är klar.

Har halvt förberett en Banoffe Pie till imorgon då några kollegor kommer över på lite vin och grillning!
Just nu består den av ett lager söndersmulade Digestivekex blandat med smält smör och ett lager med kolasmet (en burk kondenserad mjölk som kokats i 2,5 timme). Sedan ska det på skivade bananer, vispad grädde och flisad choklad! Sååå gott!!