Söndag.

Lite bloggtorka denna vecka tror jag... Men det har inte hänt så mycket annat än jobb och lite träning.

I torsdags fick jag ett nytt träningsprogram på gymmet så i fredags var träningsvärken ett faktum.
Fredagen bjöd också på bebisgos i Tierp och en AW på Stationen med vänner.

Lördagen bjöd på lite shopping och god mat med vin på kvällen tillsammans med N.

Idag har varit en lagom slapp dag. Råkade sova till halv 12. Runt halv 3 tyckte jag det var en bra idé att ta mig ur mjukisbrallorna! Tog en sväng till Ikea och sedan Citygross för att fylla på förråden lite. Hann även med att beskåda ett skyfall inifrån bilen.

Kvällen har spenderats halvt engagerad framför tv'n. Det är ju bara en massa dåliga program på tv nu. Har läst lite, spelat lite Songpop och halvtittat på en kass film. Snart blir det sängen, 06.35 imorgon sitter jag på en spinningcykel ;)

Nedan följer lite bilder från veckan.

Mat.

Mat kan man diskutera i all oändlighet. Vad som är rätt och fel, bra och dåligt, onyttigt och nyttigt...
Personligen tror jag på att äta på det sätt som du själv mår bra utav. Själv försöker jag undvika allt för mycket ris, pasta, potatis och bröd.

Jag är inte stenhård, så visst, det slinker ner lite sånt ibland, men då har jag valt det själv. I början var det för att gå ner i vikt men efterhand märkte jag att min mage mådde mycket bättre. Den mullrade inte lika mycket, jag blev inte lika uppsvälld och jag hade inte ont i magen, som jag kunde få ibland.

Jag unnar mig godsaker på helgerna. Jag tror inte på att förbjuda mig själv saker, det finns en del saker man inte vill ge upp ;)

Igår på vår lilla shoppingrunda blev det först Burger King till lunch, en fika i Täby och pizza till middag... Kan inte påstå att jag mådde så bra på kvällen...

Men, det jag vill komma till är att äta nyttigare ute är ofta lite dyrare enl min erfarenhet. Idag var vi ner på stan och där tog vi en lunch. Vi valde sallad, sådan där man väljer ingredienser själv. 2 sallader och 2 mineralvatten gick på 250 kronor. Gårdagens Burger King-besök kostade 134 kronor för 2... Jag förstår att många väljer det billigare alternativet.

Idag till middag fick det faktiskt bli klassisk husmanskost till middag! Söndagsstek! Bra mycket godare än både sallad och Burger King!


Skor.

Eftersom vädret inte var det bästa igår gav vi oss ut på en liten shoppingtur. Vi åkte till Täby Centrum och Kista Galleria.

I Täby köpte jag ett par skor, ett lekt oväntat skököp. Men nu tycker jag att dom är så snygga att jag nästan är lite kär i dom! Bara väntar på att få använda dom!

Det blev även 2 par byxor. Ena paret så fantastiskt mjuka så det känns som man har leggings på sig!