UNE

Köpte ny mascara i fredags, det blev bara en billigare variant från Maybelline. Helt ok.

I söndags glömde jag min hela sminkväska i Östhammar och hann inte få tillbaka den innan jag åkte till Köpenhamn. Köpte därför en ny i måndags.

Valet föll på en mascara från UNE. 100% naturliga ingredienser och ekologisk. Den lovar upp till 14 gånger mer volym. Borsten är ganska kort men man kommer åt bra med den. Sitter bra under dagen och är lätt att tvätta bort!

Kostar 175 kronor och finns på bl.a Åhléns och Kicks.

Köpenhamn.

Nu var det ett tag sedan sist! Kom hem från Köpenhamn för en stund sedan. Har varit där på en liten snabbvisit i utbildningssyfte. Utbildning i artärgasapparaten vi har på jobbet.
 
 
Klockan ringde väldigt tidigt igår morse...
 
 
På väg till stationen var det ungefär jag och tidningsbudet som var vakna ;)
 
 
Upp i luften, lämnade ett soligt stockholm och landade i ett mulet Köpenhamn.
 
 
På utbildningen tänkte dom på miljön, alla powerpointpresentationer fick vi på USB-minne. Mycket information skulle matas in och när man hade varit vaken sedan 03.45 blev det lite segt och det ska erkännas att jag nickade till någon gång.
 
 
Checkade in på hotellet som var riktigt fint! Hade t.o.m med badkar och golvvärme!
 
 
Tog en liten promenad runt "kvarteret", vi bodde i Nyhavn. Hittade sandskulpturer, dock var dom bakom stängsel och det kostade pengar att gå in, så jag körde snikvarianten och kikade över staketet! Höll strax därefter på att bli påkörd av ett gäng på Segway, tror det var en guidad tur eftersom alla hade hörlurar på sig. Nyhavn är vackert även när solen inte skiner. Gick förbi en fin kombination, glass och tandläkare! Ok, det var 2 skillda verksamheter men det ser ju onekligen kul it med skyltarna så nära varandra!
 
 
Redo för middagen som vi alla blev bjudna på!
 
 
Trerättersmiddag och ja, jag fuskade! Åt carpaccio för första gången och det var ju fantastiskt gott och vaniljglassen var to die for!
 
 
Trots en lång dag med lite sömn blev det en sen kväll med en del vin och trevligt sällskap.
 
Morgonen började bra idag med att jag blev frånåkt på hotellet. Kom ner till 08.30, när vi skulle träffas och jag var där alldeles ensam... Fick tag på vår "ledare" och fick ta en taxi till Radiometer (som för övrigt är en av Köpenhamns största arbetsplats). Dagens utblidning bestod i mer praktiskta uppgifter, pilla och ha oss på apparaten. Så dagen gick väldigt fort.
 
 
Vi fick betald taxiresa ut till Kastrup. En taxiresa utav varierad art... Det var väldigt mycket köer så när chauffören körde sakta kändes det som att vi gungade fram, ett lätt illamående började krypa fram. När det sen blev fritt tryckte han gasen i botten och vi var ett tag uppe i nästan 160 km/h... 
 
Nåväl, nu ligger jag hemma i soffan, glad att vara hemma och lite trött. Jag funderar på vem jag ska lura med på en weekend till Köpenhamn och laddar för jobb i morgon!
 
 

Nöjd.

Åkte till Röbo-spåret idag. Måste få lite variation på mina promenadvägar. Hade tänkt att det till största delen skulle bli en promenad, men det blev visst inte så. Hela rundan blev 5,31 km och det slutade med att jag joggade 4 km av dessa. Överraskande nog har jag inga känningar i benhinnorna än.
 
 
Skillnaden idag från i söndags när jag joggade 3 km är att denna gång var det lite mer kuperat + att jag lade till en mördarbacke på slutet... När man tror att den är slut, ja då går det uppför en liten bit till...
 
 
Jag är i alla fall galet nöjd med detta med tanke på att jag inte har sprungit på ca 1 år och jag trodde ju absolut inte att jag skulle klara av 3-4 km, men tji fick jag! Det går inte fort, men jag tar mig framåt! Idag visade vågen dessutom neråt igen, snart 6 kilo minus!
 
 
Svettig, röd och nöjd!