Surprise!

I måndags fick Josefine ett anonymt brev i posten. I det stod det att hon skulle infinna sig i Stadsparken, vid fontänen kl 12 idag. När hon var på plats fick hon ett sms från ett okänt nummer, hon skulle leta upp en Bajamaja och sedan skicka tillbaka en bild på den. Vi satt så att vi såg Bajamajan, så vi såg när hon kom och förvirrat stod där och funderade om den dög!
 
 
När hon hade skickat en bild bad vi henne att forstätta framåt, dit där vi satt!
 
 
Josefine ska ju gifta sig i sommar och vi tänkte att vi skulle göra något för henne, så vi drog ihop en liten picknick i Stadsparken. Vädret var bra när vi kom, så vi hade goda förhoppningar om att det skulle bli en bra dag.
 
Vi hade även sötaste lilla Sigrid med sig, som dock nog var lite skeptisk mot det här med picknick...
 
 
Vi tände engångsgrillar, sippade på gott rosé och hade himla trevligt, fikade på en massa gott (ja, det har blivit många kolhydrater idag, men det är det värt någon gång ibland).
 
 

 
 
 
 
 
Efter allt gott vi ätit var vi tvungna att röra lite på oss så vi spelade lite kubb!
 
 
 
 
 
Tyvärr så rullade det in mörkare och mörkare moln och rätt vad det var så började det regna så det var bara att packa ihop. Som tur är så bor Anna i närheten så vi gick hem till henne, drack lite mer vin och tittade på Prinsessbröllopet. En mycket bra dag och jag hoppas Josefine tycker detsamma! 
 

Kommentarer:

1 Josefine Krona:

Åå underbaraste gamla kollegor. . En helt fantastisk dag... vilken överraskning! TACK!!

Kommentera här: